| |     latinica | english  
Насловна
ОДЛУКА О УКИДАЊУ ВИЗА ЗА УЛАЗАК У РЕПУБЛИКУ СРБИЈУ ЗА ДРЖАВЉАНЕ АНТИГВА И БАРБУДА, ГРЕНАДА, КОМОНВЕЛТ ДОМИНИКА И ТРИНИДАД И ТОБАГО

Обавештавамо да је Влада Републике Србије је на седници одржаној 25. октобра 2018. године, донела Одлуку о укидању виза за држављане Антигва и Барбуда, Гренада, Комонвелт Доминика и Тринидад и Тобаго, носиоце свих пасоша, према којој они могу да улазе, транзитирају и бораве на територији Републике Србије, најдуже до 90 дана од датума уласка у Републику Србију, у периоду од 180 дана у колико не постоје сметње из чл. 15. Закона о странцима. Одлука је објављена у „Службеном гласнику Републике Србије“ бр. 81/2018 од 26.10.2018. године, а ступила на снагу даном објављивања за држављане Антигва и Барбуда, Гренада, Комонвелт Доминика, а за држављане Тринидад и Тобаго Одлука је ступила на снагу 03.11.2018. године.

Држављани наведених држава, носиоци свих пасоша, који желе да уђу и бораве на територији Републике Србије у периоду који је дужи од 90 дана, или да се школују, живе, запосле се, баве се медијском делатношћу или неким другим активностима, дужни су да поднесу захтев за визу пре уласка на територију Републике Србије.


Верзија за штампу
Конзуларне услуге
Адвокати у Републици Кипар са знањем српског језика
ИЗДАВАЊЕ ПАРАМЕТАРА ЗА АПЛИКАЦИЈУ ЗА ЕЛЕКТРОНСКУ ИДЕНТИФИКАЦИЈУ ConsentID
Путовање малолетних лица преко државне границе Р. Србије
Конзуларна надлежност
Путне исправе
Улазак у Србију - визе
Царина
Држављанство
Статусна питања
Овера докумената
Војна обавеза
Остале конзуларне услуге
Путовања грађана Србије у иностранство
Ценовник конзуларних услуга
Формулари